Prezentare proiect EvALRO

Proiectul ‘EvALRODevelopment of equitable Evaluation practices incorporating Gender+ perspectives and cultural diversity in ALbania and ROmania through transnational cooperation’ este implementat in perioada octombrie 2015 - martie 2016, prin Programul P2P Peer-to-Peer & Innovation Challenge Small Grant Program”, initiat de IOCE - Organizatia Internationala pentru  Evaluare si Cooperare si finanțat de Guvernul Finlandei si USAID.

Obiectivele sale specifice urmăresc îmbunătățirea competentelor profesionale ale evaluatorilor din Romania si Albania, cresterea capacitatii institutionale si organizationale a celor doua asociatii profesionale partenere (RoSE si ASPE) precum si dezvoltarea unui cadru optim de desfășurare a activității de evaluare proiecte, programe si politici, bazat pe principii etice.

In acest sens, pe baza metodologiei Gender+ elaborata de IOCE vor fi realizate cercetări in cele doua tari privind cadrul de aplicare al egalitatii de sanse. Relatii suplimentare se pot obtine prin e-mail de la coordonatorul proiectului, dl. Virgil Pamfil, la  adresa This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Invitatie la lansarea oficiala a Proiectului ‘EvALRO’

Sondaj privind îmbunătățirea cadrului evaluării cu accent pe competentele transversale (egalitatea de gen și diversitatea culturala)