Deveniti membri ai retelei de evaluatori

Unul din obiectivele specifice ale proiectului il reprezinta infiintarea unei Retele de Evaluatori din Romania si Macedonia, in diverse domenii, care sa participe voluntar la schimbul de experienta si bune practici, formare profesionala si initerea de proiecte comune.

Pentru constituirea retelei este necesara inscrierea voluntara intr-o baza de date a membrilor celor doua organizatii profesionale din Romania si Macedonia, precum si a altor specialisti in domeniu care doresc sa se implice in activitati transnationale, care sa asigure profesionalizarea ocupatiei de evaluator, precum si initierea de proiecte. Membrii retelei vor putea comunica direct intre ei in functie de nevoile si oportunitatile aparute de colaborare.

Scopul final este de a constitui o retea de specialisti in evaluare din 7 tari (prin extinderea Western Balkan Evaluation Network) care sa permita schimbul de experienta si bune practici in doemniul evaluarii.

Pentru includerea in baza de date, persoanele interesate sa se inscrie in retea sunt rugate sa il contacteze pe domnul Virgil Pamfil, coordonatorul proiectului la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si sa trimita datele lor de contact, impreuna  cu domeniile de expertiza in evaluare si un CV in format European. 

« Inapoi la pagina proiectului

Știri pe scurt

12.11.2018

RoSE in calitate de membru activ al Retelei Globale Eval Partners, cu referinte in proiecte internationale implementate cu succes, a  primit invitatia  de a participa in competitia EvalPartners Innovation Challenge cu tema “Strengthening the Role of VOPEs in Democratizing Learning and Evaluation”. Este o provocare la care invitam membrii RoSE sa  identifice parteneri transnationali si sa pregateasca o propunere de proiect. Termenul este 30 noiembrie 2018. Comitetul RoSE asigura suport la cererea celor interesati. Apelul de Proiecte poate fi consultat aici, iar Formularul de Aplicatie poate fi descarcat aici. Va asteptam. Mult success!

16.05.2018

Participanții la cursul de perfecționare autorizat EVALUATOR PROIECTE ce va desfășura in perioada 19 mai-15 iunie 2018 la sediul RoSE din București Agenda Cursului este disponibila aici. Va asteptam!

10.04.2018

APEL PARTICIPARE

RoSE - SOCIETATEA ROMÂNA A EVALUATORILOR DE PROIECTE, PROGRAME ȘI POLITICI PUBLICE, in calitate de asociatie profesionala, cu misiunea  de a sprijini imbunatatirea competențelor profesionale ale evaluatorilor la nivel national si furnizor de formare autorizat, va invita sa participati in lunile aprilie si mai 2018, in Bucuresti, la 2 serii de curs EVALUATOR PROIECTE, organizate conform cerintelor ocupatiei, cod COR 241263.

07.05.2017

In data de 21 mai 2017, orele 9.30-13.00,  ROSE gazduieste la sediul sau din Bucuresti, strada Traian 184-186, corp A, etaj 6, sector 2, Atelierul international de promovare a Agendei Globale pentru Evaluare 2016-2020 (GEA2020), cu participarea reprezentantilor organizatiilor nationale de evaluatori din Romania, Albania si Kosovo. Evenimentul este organizat in cadrul proiectului transnational ARK2GEA si are ca obiectiv sprijinirea priorităților EvalAgenda2020 si initierea unui Plan de Actiuni care sa conduca la profesionalizarea evaluarii la nivel regional. Sunt invitati sa participle membrii RoSE si alte persone interesate. Informatii si inscrieri la dl. Lucian Sorescu, Lucian.escu@yahoo.com   

15.04.2017

RoSE a aprobat in unanimitate in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei din 7 aprilie 2017 Declaratia de sustinereAgendei Globale pentru Evaluare 2016-2020 (GEA2020), elaborata in cadrul proiectului transnational ARK2GEA. In completarea Declaratiei au fost lansate apeluri pentru evaluatori de participare in retelele EvalPartners: EvalGender+, EVALSDGs, EvalIndigenous, EvalYouth, Global Parliamentarians for Development Evaluation si pentru parteneriate cu organizatiile interesate in profesionalizarea evaluarii.

Evenimente