NOU! Apel de proiecte EvalPartners Innovation Challenge

18.11.2020

Asociatia Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Servicii Publice – RoSE a primit o solicitare din partea Tribunalului Braila sa recomande din cadrul membrilor sai experti  interesati si capabili sa furnizeze servicii de evaluare a punctajului atribuit unor propuneri de proiect depuse in cadrul Programului Operational Regional, aflate in contencios administrativ.

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii RoSE sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 25 noiembrie 2020 la vpamfil@evaluatoriasociati.ro numele, datele de contact si specialitatea (tehnic, economic, juridic) pentru a fi comunicate Tribunalului Braila in termenul stabilit.

Va asteptam pentru relatii suplimentare si cu propuneri.