Apel pentru contributii: Parteneriat cu MFE pentru elaborarea PO 2021-2027

RoSE a fost selectata de MFE printr-o procedura competitiva ca structura parteneriala in elaborarea Programelor Operationale 2021-2027 si a primit invitatia sa contribuie la imbunatatirea documentatiei specifice.

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii asociatiei sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 15 august 2020 la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. la care din urmatoarele  Programe Ocupationale doresc sa contribuie:

  1. PO Creștere Inteligentă și Digitalizare (redenumit PO Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare)
  2. PO Capital Uman (redenumit PO Educație și Ocupare)
  3. PO pentru Tranziție Echitabilă (redenumit PO Tranziție Justă)
  4. PO Asistență Tehnică
  5. PO Regionale.

Pe baza optiunilor transmise, membrii RoSE vor primi documentatiile Programelor alese si vor putea face propuneri pentru imbunatatirea lor pana in 20 august 2020 transmise din partea RoSE.

De notat ca termenul de consultare stabilit de MFE este 21 august 2020.

Va asteptam cu propuneri!

Știri pe scurt

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

07.02.2019

Avand in vedere experienta RoSE in elaborarea Standardului Ocupational si rezultatele activitatii sale ca furnizor de formare profesionala autorizat in perioada 2014-2018,  Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE a fost autorizata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale sa furnizeze cursuri de specializare pentru ocupatia Evaluator Proiecte, cod COR 241263, pentru o perioada de inca 4 ani incepand cu luna februarie 2019.

Autorizatia poate fi consultata aici.

Cursurile, furnizate in sediul RoSE, vor fi orientate pe noile Programe Europene si adaptate sa raspunda organizatiilor si persoanelor interesate pe domeniile de interventie specifice. La cerere pot fi organizate cursuri la sediul organizatiilor interesate pentru grupuri de min. 10 persoane sau in alte locatii din tara.

Va asteptam pentru inscrieri si propuneri!

12.11.2018

RoSE in calitate de membru activ al Retelei Globale Eval Partners, cu referinte in proiecte internationale implementate cu succes, a  primit invitatia  de a participa in competitia EvalPartners Innovation Challenge cu tema “Strengthening the Role of VOPEs in Democratizing Learning and Evaluation”. Este o provocare la care invitam membrii RoSE sa  identifice parteneri transnationali si sa pregateasca o propunere de proiect. Termenul este 30 noiembrie 2018. Comitetul RoSE asigura suport la cererea celor interesati. Apelul de Proiecte poate fi consultat aici, iar Formularul de Aplicatie poate fi descarcat aici. Va asteptam. Mult success!

Evenimente