Apel pentru contributii: Parteneriat cu MFE pentru elaborarea PO 2021-2027

RoSE a fost selectata de MFE printr-o procedura competitiva ca structura parteneriala in elaborarea Programelor Operationale 2021-2027 si a primit invitatia sa contribuie la imbunatatirea documentatiei specifice.

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii asociatiei sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 15 august 2020 la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. la care din urmatoarele  Programe Ocupationale doresc sa contribuie:

1. PO Creștere Inteligentă și Digitalizare (redenumit PO Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare)
  2. PO Capital Uman (redenumit PO Educație și Ocupare)
  3. PO pentru Tranziție Echitabilă (redenumit PO Tranziție Justă)
  4. PO Asistență Tehnică
  5. PO Regionale.

Pe baza optiunilor transmise, membrii RoSE vor primi documentatiile Programelor alese si vor putea face propuneri pentru imbunatatirea lor pana in 20 august 2020 transmise din partea RoSE.

De notat ca termenul de consultare stabilit de MFE este 21 august 2020.

Va asteptam cu propuneri!