Apel pentru contributii: Parteneriat cu MFE pentru elaborarea PO 2021-2027

RoSE a fost selectata de MFE printr-o procedura competitiva ca structura parteneriala in elaborarea Programelor Operationale 2021-2027 si a primit invitatia sa contribuie la imbunatatirea documentatiei specifice.

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii asociatiei sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 15 august 2020 la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. la care din urmatoarele  Programe Ocupationale doresc sa contribuie:

1. PO Creștere Inteligentă și Digitalizare (redenumit PO Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare)
  2. PO Capital Uman (redenumit PO Educație și Ocupare)
  3. PO pentru Tranziție Echitabilă (redenumit PO Tranziție Justă)
  4. PO Asistență Tehnică
  5. PO Regionale.

Pe baza optiunilor transmise, membrii RoSE vor primi documentatiile Programelor alese si vor putea face propuneri pentru imbunatatirea lor pana in 20 august 2020 transmise din partea RoSE.

De notat ca termenul de consultare stabilit de MFE este 21 august 2020.

Va asteptam cu propuneri!

18.11.2020

Asociatia Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Servicii Publice – RoSE a primit o solicitare din partea Tribunalului Braila sa recomande din cadrul membrilor sai experti  interesati si capabili sa furnizeze servicii de evaluare a punctajului atribuit unor propuneri de proiect depuse in cadrul Programului Operational Regional, aflate in contencios administrativ.

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii RoSE sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 25 noiembrie 2020 la vpamfil@evaluatoriasociati.ro numele, datele de contact si specialitatea (tehnic, economic, juridic) pentru a fi comunicate Tribunalului Braila in termenul stabilit.

Va asteptam pentru relatii suplimentare si cu propuneri.