Organizarea de cursuri pentru calificarea "Tehnician devizist si masuratori în constructii"

SC ABBAC GROUP SRL, cu sediul în Bucuresti, Sector 3, implementeaza (în calitate de partener) împreuna cu Fundatia Multimedia pentru
Democratie Locala (solicitant) si cu SC Operations Research SRL (partener) proiectul "FA- Femei active pe piata muncii" finantat prin POSDRU (ID 130467).

Obiectivul proiectului îl constituie, printre altele, formarea profesionala unui numar de 50 de femei avand minim 12 clase absolvite pentru calificarea "Tehnician devizist si masuratori în constructii" (cod NC / COR 3112.3.4).

Persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca li se ofera astfel posibilitatea de a dobândi cunostinte teoretice si practice specifice unei
noi meserii în domeniul constructiilor.

Certificatul obtinut in urma absolvirii cursului este eliberat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Înscrierile au loc la punctul de lucru al SC Abbac Group SRL din Intr. Patinoarului nr.36, Cam.4, Sector 3, Bucuresti, începând cu data de 05.01.2015. Cursurile se vor desfasura dupa data de 01.02.2015 în functie de numarul de persoane inscrise.

Pentru alte informatii va rugam sa sunati la nr. de telefon: 0749 027 329 / 0749 041 224 / 0758 353 112.
sau sa scrieti la adresa de email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Puteti citi aici anuntul in format PDF

Știri pe scurt

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

07.02.2019

Avand in vedere experienta RoSE in elaborarea Standardului Ocupational si rezultatele activitatii sale ca furnizor de formare profesionala autorizat in perioada 2014-2018,  Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE a fost autorizata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale sa furnizeze cursuri de specializare pentru ocupatia Evaluator Proiecte, cod COR 241263, pentru o perioada de inca 4 ani incepand cu luna februarie 2019.

Autorizatia poate fi consultata aici.

Cursurile, furnizate in sediul RoSE, vor fi orientate pe noile Programe Europene si adaptate sa raspunda organizatiilor si persoanelor interesate pe domeniile de interventie specifice. La cerere pot fi organizate cursuri la sediul organizatiilor interesate pentru grupuri de min. 10 persoane sau in alte locatii din tara.

Va asteptam pentru inscrieri si propuneri!

12.11.2018

RoSE in calitate de membru activ al Retelei Globale Eval Partners, cu referinte in proiecte internationale implementate cu succes, a  primit invitatia  de a participa in competitia EvalPartners Innovation Challenge cu tema “Strengthening the Role of VOPEs in Democratizing Learning and Evaluation”. Este o provocare la care invitam membrii RoSE sa  identifice parteneri transnationali si sa pregateasca o propunere de proiect. Termenul este 30 noiembrie 2018. Comitetul RoSE asigura suport la cererea celor interesati. Apelul de Proiecte poate fi consultat aici, iar Formularul de Aplicatie poate fi descarcat aici. Va asteptam. Mult success!

Evenimente