Invitatie la lansarea oficiala a Proiectului ‘EvALRO’

Va invitam sa participati in data de 19 ianuarie 2016, ora 15.00, in sediul RoSE din Bucuresti, str. Traian 184-186, etaj 6, la evenimentul de lansare al Proiectului ‘EvALRO – Development of equitable Evaluation practices incorporating Gender+ perspectives and cultural diversity inALbania and ROmania through transnational cooperation’, finantat prin Programul “EvalPartners Small Grants Program”.

Intalnirea transnationala are ca obiectiv prezentarea proiectului, implementat de RoSE in parteneriat cu ASPE- Asociația Evaluatorilor din Albania, pentru îmbunătățirea calității evaluarii prin includerea noilor dimensiuni privind egalitatea de gen+ si diversitatea culturala, pe baza metodologiei IOCE - International Organisation for Cooperation in Evaluation, precum si a rezultatelor autoevaluarii organizatiilor partenere privind profesionalizarea cadrului evaluarii in cele 2 tari. 

Pentru confirmarea participarii si pentru informatii suplimentare va rugam sa il contactati pe domnul Virgil Pamfil, coordonatorul proiectului, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon 0729035777. Numarul de locuri fiind limitat inregistrarea participarii se va face pe principiul ‘primul venit-primul servit’. 

Va multuim pentru interes si va asteptam!

Știri pe scurt

12.11.2018

RoSE in calitate de membru activ al Retelei Globale Eval Partners, cu referinte in proiecte internationale implementate cu succes, a  primit invitatia  de a participa in competitia EvalPartners Innovation Challenge cu tema “Strengthening the Role of VOPEs in Democratizing Learning and Evaluation”. Este o provocare la care invitam membrii RoSE sa  identifice parteneri transnationali si sa pregateasca o propunere de proiect. Termenul este 30 noiembrie 2018. Comitetul RoSE asigura suport la cererea celor interesati. Apelul de Proiecte poate fi consultat aici, iar Formularul de Aplicatie poate fi descarcat aici. Va asteptam. Mult success!

16.05.2018

Participanții la cursul de perfecționare autorizat EVALUATOR PROIECTE ce va desfășura in perioada 19 mai-15 iunie 2018 la sediul RoSE din București Agenda Cursului este disponibila aici. Va asteptam!

10.04.2018

APEL PARTICIPARE

RoSE - SOCIETATEA ROMÂNA A EVALUATORILOR DE PROIECTE, PROGRAME ȘI POLITICI PUBLICE, in calitate de asociatie profesionala, cu misiunea  de a sprijini imbunatatirea competențelor profesionale ale evaluatorilor la nivel national si furnizor de formare autorizat, va invita sa participati in lunile aprilie si mai 2018, in Bucuresti, la 2 serii de curs EVALUATOR PROIECTE, organizate conform cerintelor ocupatiei, cod COR 241263.

07.05.2017

In data de 21 mai 2017, orele 9.30-13.00,  ROSE gazduieste la sediul sau din Bucuresti, strada Traian 184-186, corp A, etaj 6, sector 2, Atelierul international de promovare a Agendei Globale pentru Evaluare 2016-2020 (GEA2020), cu participarea reprezentantilor organizatiilor nationale de evaluatori din Romania, Albania si Kosovo. Evenimentul este organizat in cadrul proiectului transnational ARK2GEA si are ca obiectiv sprijinirea priorităților EvalAgenda2020 si initierea unui Plan de Actiuni care sa conduca la profesionalizarea evaluarii la nivel regional. Sunt invitati sa participle membrii RoSE si alte persone interesate. Informatii si inscrieri la dl. Lucian Sorescu, Lucian.escu@yahoo.com   

15.04.2017

RoSE a aprobat in unanimitate in cadrul Adunarii Generale a Asociatiei din 7 aprilie 2017 Declaratia de sustinereAgendei Globale pentru Evaluare 2016-2020 (GEA2020), elaborata in cadrul proiectului transnational ARK2GEA. In completarea Declaratiei au fost lansate apeluri pentru evaluatori de participare in retelele EvalPartners: EvalGender+, EVALSDGs, EvalIndigenous, EvalYouth, Global Parliamentarians for Development Evaluation si pentru parteneriate cu organizatiile interesate in profesionalizarea evaluarii.

Evenimente