Invitatie la lansarea oficiala a Proiectului ‘EvALRO’

Va invitam sa participati in data de 19 ianuarie 2016, ora 15.00, in sediul RoSE din Bucuresti, str. Traian 184-186, etaj 6, la evenimentul de lansare al Proiectului ‘EvALRO – Development of equitable Evaluation practices incorporating Gender+ perspectives and cultural diversity inALbania and ROmania through transnational cooperation’, finantat prin Programul “EvalPartners Small Grants Program”.

Intalnirea transnationala are ca obiectiv prezentarea proiectului, implementat de RoSE in parteneriat cu ASPE- Asociația Evaluatorilor din Albania, pentru îmbunătățirea calității evaluarii prin includerea noilor dimensiuni privind egalitatea de gen+ si diversitatea culturala, pe baza metodologiei IOCE - International Organisation for Cooperation in Evaluation, precum si a rezultatelor autoevaluarii organizatiilor partenere privind profesionalizarea cadrului evaluarii in cele 2 tari. 

Pentru confirmarea participarii si pentru informatii suplimentare va rugam sa il contactati pe domnul Virgil Pamfil, coordonatorul proiectului, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon 0729035777. Numarul de locuri fiind limitat inregistrarea participarii se va face pe principiul ‘primul venit-primul servit’. 

Va multuim pentru interes si va asteptam!

Știri pe scurt

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

07.02.2019

Avand in vedere experienta RoSE in elaborarea Standardului Ocupational si rezultatele activitatii sale ca furnizor de formare profesionala autorizat in perioada 2014-2018,  Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE a fost autorizata de Ministerul Muncii si Justitiei Sociale si Ministerul Educatiei Nationale sa furnizeze cursuri de specializare pentru ocupatia Evaluator Proiecte, cod COR 241263, pentru o perioada de inca 4 ani incepand cu luna februarie 2019.

Autorizatia poate fi consultata aici.

Cursurile, furnizate in sediul RoSE, vor fi orientate pe noile Programe Europene si adaptate sa raspunda organizatiilor si persoanelor interesate pe domeniile de interventie specifice. La cerere pot fi organizate cursuri la sediul organizatiilor interesate pentru grupuri de min. 10 persoane sau in alte locatii din tara.

Va asteptam pentru inscrieri si propuneri!

12.11.2018

RoSE in calitate de membru activ al Retelei Globale Eval Partners, cu referinte in proiecte internationale implementate cu succes, a  primit invitatia  de a participa in competitia EvalPartners Innovation Challenge cu tema “Strengthening the Role of VOPEs in Democratizing Learning and Evaluation”. Este o provocare la care invitam membrii RoSE sa  identifice parteneri transnationali si sa pregateasca o propunere de proiect. Termenul este 30 noiembrie 2018. Comitetul RoSE asigura suport la cererea celor interesati. Apelul de Proiecte poate fi consultat aici, iar Formularul de Aplicatie poate fi descarcat aici. Va asteptam. Mult success!

Evenimente