Deveniti membri ai retelei de evaluatori

Unul din obiectivele specifice ale proiectului il reprezinta infiintarea unei Retele de Evaluatori din Romania si Macedonia, in diverse domenii, care sa participe voluntar la schimbul de experienta si bune practici, formare profesionala si initerea de proiecte comune.

Pentru constituirea retelei este necesara inscrierea voluntara intr-o baza de date a membrilor celor doua organizatii profesionale din Romania si Macedonia, precum si a altor specialisti in domeniu care doresc sa se implice in activitati transnationale, care sa asigure profesionalizarea ocupatiei de evaluator, precum si initierea de proiecte. Membrii retelei vor putea comunica direct intre ei in functie de nevoile si oportunitatile aparute de colaborare.

Scopul final este de a constitui o retea de specialisti in evaluare din 7 tari (prin extinderea Western Balkan Evaluation Network) care sa permita schimbul de experienta si bune practici in doemniul evaluarii.

Pentru includerea in baza de date, persoanele interesate sa se inscrie in retea sunt rugate sa il contacteze pe domnul Virgil Pamfil, coordonatorul proiectului la adresa  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si sa trimita datele lor de contact, impreuna  cu domeniile de expertiza in evaluare si un CV in format European. 

« Inapoi la pagina proiectului

Știri pe scurt

10.10.2021

ROSE – Romanian Society of Evaluators,  in calitate de partnerul national din Romania al Campaniei Globale Eval4Action de promovare a evaluarii ca factor cheie de realizarea obiectivelor de dezvoltare, va invita sa participati la actiunea Walk the Talk

18.11.2020

Asociatia Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Servicii Publice – RoSE a primit o solicitare din partea Tribunalului Braila sa recomande din cadrul membrilor sai experti  interesati si capabili sa furnizeze servicii de evaluare a punctajului atribuit unor propuneri de proiect depuse in cadrul Programului Operational Regional, aflate in contencios administrativ.  

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii RoSE sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 25 noiembrie 2020 la vpamfil@evaluatoriasociati.ro numele, datele de contact si specialitatea (tehnic, economic, juridic) pentru a fi comunicate Tribunalului Braila in termenul stabilit.

Va asteptam pentru relatii suplimentare si cu propuneri.  

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

Evenimente