Organizarea de cursuri pentru calificarea "Tehnician devizist si masuratori în constructii"

SC ABBAC GROUP SRL, cu sediul în Bucuresti, Sector 3, implementeaza (în calitate de partener) împreuna cu Fundatia Multimedia pentru
Democratie Locala (solicitant) si cu SC Operations Research SRL (partener) proiectul "FA- Femei active pe piata muncii" finantat prin POSDRU (ID 130467).

Obiectivul proiectului îl constituie, printre altele, formarea profesionala unui numar de 50 de femei avand minim 12 clase absolvite pentru calificarea "Tehnician devizist si masuratori în constructii" (cod NC / COR 3112.3.4).

Persoanelor aflate în cautarea unui loc de munca li se ofera astfel posibilitatea de a dobândi cunostinte teoretice si practice specifice unei
noi meserii în domeniul constructiilor.

Certificatul obtinut in urma absolvirii cursului este eliberat de Ministerul Educatiei Nationale si Ministerul Muncii, Familiei, Protectiei Sociale si Persoanelor Varstnice.

Înscrierile au loc la punctul de lucru al SC Abbac Group SRL din Intr. Patinoarului nr.36, Cam.4, Sector 3, Bucuresti, începând cu data de 05.01.2015. Cursurile se vor desfasura dupa data de 01.02.2015 în functie de numarul de persoane inscrise.

Pentru alte informatii va rugam sa sunati la nr. de telefon: 0749 027 329 / 0749 041 224 / 0758 353 112.
sau sa scrieti la adresa de email  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

Puteti citi aici anuntul in format PDF

Știri pe scurt

10.10.2021

ROSE – Romanian Society of Evaluators,  in calitate de partnerul national din Romania al Campaniei Globale Eval4Action de promovare a evaluarii ca factor cheie de realizarea obiectivelor de dezvoltare, va invita sa participati la actiunea Walk the Talk

18.11.2020

Asociatia Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Servicii Publice – RoSE a primit o solicitare din partea Tribunalului Braila sa recomande din cadrul membrilor sai experti  interesati si capabili sa furnizeze servicii de evaluare a punctajului atribuit unor propuneri de proiect depuse in cadrul Programului Operational Regional, aflate in contencios administrativ.  

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii RoSE sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 25 noiembrie 2020 la vpamfil@evaluatoriasociati.ro numele, datele de contact si specialitatea (tehnic, economic, juridic) pentru a fi comunicate Tribunalului Braila in termenul stabilit.

Va asteptam pentru relatii suplimentare si cu propuneri.  

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

Evenimente