Invitatie la lansarea oficiala a Proiectului ‘EvALRO’

Va invitam sa participati in data de 19 ianuarie 2016, ora 15.00, in sediul RoSE din Bucuresti, str. Traian 184-186, etaj 6, la evenimentul de lansare al Proiectului ‘EvALRO – Development of equitable Evaluation practices incorporating Gender+ perspectives and cultural diversity inALbania and ROmania through transnational cooperation’, finantat prin Programul “EvalPartners Small Grants Program”.

Intalnirea transnationala are ca obiectiv prezentarea proiectului, implementat de RoSE in parteneriat cu ASPE- Asociația Evaluatorilor din Albania, pentru îmbunătățirea calității evaluarii prin includerea noilor dimensiuni privind egalitatea de gen+ si diversitatea culturala, pe baza metodologiei IOCE - International Organisation for Cooperation in Evaluation, precum si a rezultatelor autoevaluarii organizatiilor partenere privind profesionalizarea cadrului evaluarii in cele 2 tari. 

Pentru confirmarea participarii si pentru informatii suplimentare va rugam sa il contactati pe domnul Virgil Pamfil, coordonatorul proiectului, This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. , telefon 0729035777. Numarul de locuri fiind limitat inregistrarea participarii se va face pe principiul ‘primul venit-primul servit’. 

Va multuim pentru interes si va asteptam!

Știri pe scurt

10.10.2021

ROSE – Romanian Society of Evaluators,  in calitate de partnerul national din Romania al Campaniei Globale Eval4Action de promovare a evaluarii ca factor cheie de realizarea obiectivelor de dezvoltare, va invita sa participati la actiunea Walk the Talk

18.11.2020

Asociatia Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Servicii Publice – RoSE a primit o solicitare din partea Tribunalului Braila sa recomande din cadrul membrilor sai experti  interesati si capabili sa furnizeze servicii de evaluare a punctajului atribuit unor propuneri de proiect depuse in cadrul Programului Operational Regional, aflate in contencios administrativ.  

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii RoSE sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 25 noiembrie 2020 la vpamfil@evaluatoriasociati.ro numele, datele de contact si specialitatea (tehnic, economic, juridic) pentru a fi comunicate Tribunalului Braila in termenul stabilit.

Va asteptam pentru relatii suplimentare si cu propuneri.  

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

Evenimente