Apel pentru sustinerea Agendei Globale pentru Evaluare 2016-2020

RoSE, ASPE si KEN, asociatiile profesionale ale evaluatorilor din Romania, Albania si Kosovo, in calitate de parteneri in Proiectul ARK2GEA, au lansat Declaratia Comuna de sustinere a Agendei Globale pentru Evaluare 2016-2020 (GEA2020).

Declaratia poate fi consultata aici si se constituie ca un apel catre toti cei interesati de o evaluare obiectiva si profesionista, care sa contribuie la progresul general al societatii, să își unească forțele pentru a susține realizarea practică a viziunii inspiratoare a GEA2020 și să ofere un larg suport pentru realizarea obiectivelor sale, în România, Albania, Kosovo și la nivel global.

Va rugam sa sustineti apelul RoSE si sa-l distribuiti pe retelele de socializare.  Pentru informatii suplimentare, participarea la actiuni de voluntariat si parteneriate intre organizatii care sa sprijine realizarea obiectivelor GEA2020 si pentru inscrierea in cadrul retelelor profesionale ale EvalPartners sunteti rugati sa-l contactati prin e-mail pe domnul Virgil Pamfil, coordonatorul proiectului ARK2GEA, la adresa:  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. .

Știri pe scurt

10.10.2021

ROSE – Romanian Society of Evaluators,  in calitate de partnerul national din Romania al Campaniei Globale Eval4Action de promovare a evaluarii ca factor cheie de realizarea obiectivelor de dezvoltare, va invita sa participati la actiunea Walk the Talk

18.11.2020

Asociatia Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Servicii Publice – RoSE a primit o solicitare din partea Tribunalului Braila sa recomande din cadrul membrilor sai experti  interesati si capabili sa furnizeze servicii de evaluare a punctajului atribuit unor propuneri de proiect depuse in cadrul Programului Operational Regional, aflate in contencios administrativ.  

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii RoSE sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 25 noiembrie 2020 la vpamfil@evaluatoriasociati.ro numele, datele de contact si specialitatea (tehnic, economic, juridic) pentru a fi comunicate Tribunalului Braila in termenul stabilit.

Va asteptam pentru relatii suplimentare si cu propuneri.  

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

Evenimente