Apel pentru contributii: Parteneriat cu MFE pentru elaborarea PO 2021-2027

RoSE a fost selectata de MFE printr-o procedura competitiva ca structura parteneriala in elaborarea Programelor Operationale 2021-2027 si a primit invitatia sa contribuie la imbunatatirea documentatiei specifice.

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii asociatiei sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 15 august 2020 la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. la care din urmatoarele  Programe Ocupationale doresc sa contribuie:

  1. PO Creștere Inteligentă și Digitalizare (redenumit PO Creștere Inteligentă, Digitalizare și Instrumente Financiare)
  2. PO Capital Uman (redenumit PO Educație și Ocupare)
  3. PO pentru Tranziție Echitabilă (redenumit PO Tranziție Justă)
  4. PO Asistență Tehnică
  5. PO Regionale.

Pe baza optiunilor transmise, membrii RoSE vor primi documentatiile Programelor alese si vor putea face propuneri pentru imbunatatirea lor pana in 20 august 2020 transmise din partea RoSE.

De notat ca termenul de consultare stabilit de MFE este 21 august 2020.

Va asteptam cu propuneri!

Știri pe scurt

10.10.2021

ROSE – Romanian Society of Evaluators,  in calitate de partnerul national din Romania al Campaniei Globale Eval4Action de promovare a evaluarii ca factor cheie de realizarea obiectivelor de dezvoltare, va invita sa participati la actiunea Walk the Talk

18.11.2020

Asociatia Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Servicii Publice – RoSE a primit o solicitare din partea Tribunalului Braila sa recomande din cadrul membrilor sai experti  interesati si capabili sa furnizeze servicii de evaluare a punctajului atribuit unor propuneri de proiect depuse in cadrul Programului Operational Regional, aflate in contencios administrativ.  

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii RoSE sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 25 noiembrie 2020 la vpamfil@evaluatoriasociati.ro numele, datele de contact si specialitatea (tehnic, economic, juridic) pentru a fi comunicate Tribunalului Braila in termenul stabilit.

Va asteptam pentru relatii suplimentare si cu propuneri.  

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

Evenimente