Servicii

Consultanta si Asistenta tehnica pentru finantatori / beneficiari privind diferite surse de finantare

o Servicii de preevaluare
Exprimarea unei opinii privind conformitatea, eligibilitatea si punctajul unui proiect.
Opiniile exprimate au caracter orientativ/informativ deoarece aprobarea sau respingerea, precum si punctajul efectiv obtinut de un proiect este atributul exclusiv al Autoritatilor legal desemnate in acest sens si tine cont (cumulativ si in succesiunea lor) de toate actele, faptele concrete (actiuni sau inactiuni), termenele prevazute, continutul eventualelor clarificari transmise sau motivarile contesatiilor depuse, etc.
Preevaluarea are ca scop imbunatatirea calitatii proiectului inainte de depunere tinand cont de conditiile impuse de finantator.

o Consultanta privind accesarea diferitelor tipuri de fonduri
Analiza oportunitatilor de finantare a proiectelor de investitii
Elaborarea si documentarea Cererilor de finantare
Cuantumurile si tipurile de cheltuieli eligibile