Nou proiect transnational initiat de RoSE ce obtine finantare

RoSE va implementa un nou proiect, in cadrul Apelului 2016 al EvalPartners Peer-to-Peer Grants. Urmare a unei competitii acerbe la nivel global, in care au fost selectate doar cate un singur proiect la nivelul fiecarui continent, proiectul ARK2GEA – “Transnational cooperation Albania-Romania-Kosovo towards the implementation of Global Evaluation Agenda 2016-2020”, initiat de RoSE, a obtinut finantarea pentru Europa.

Este pentru al treilea an consecutiv in care proiectele initiate de RoSE obtin finantare prin acest program, rezultatele anterioare fiind considerate de finantator ca exemple de buna practica.

Proiectul ARK2GEA, ce urmeaza sa fie implementat in perioda decembrie 2016-iulie2017, urmareste cresterea capacitatii asociatiilor profesionale si imbunatatirea cadrului evaluarii in tarile partenerilor proiectului,  în conformitate cu Agenda de Evaluare Globală 2016-2020.

Acest document strategic este prima viziune pe termen lung pentru viitorul profesiei de evaluare, fiind elaborata in urma unui larg proces consultativ la nivel mondial. Lansarea proiectului va avea loc la sediul RoSE din Bucuresti, str. Traian, 184-186, in ziua de 9 decembrie 2016, ora 16.00. Informatii suplimentare se pot obtine de la domnul Virgil Pamfil, coordonatorul proiectului,  This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. si pe site-ul RoSE.

Știri pe scurt

10.10.2021

ROSE – Romanian Society of Evaluators,  in calitate de partnerul national din Romania al Campaniei Globale Eval4Action de promovare a evaluarii ca factor cheie de realizarea obiectivelor de dezvoltare, va invita sa participati la actiunea Walk the Talk

18.11.2020

Asociatia Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Servicii Publice – RoSE a primit o solicitare din partea Tribunalului Braila sa recomande din cadrul membrilor sai experti  interesati si capabili sa furnizeze servicii de evaluare a punctajului atribuit unor propuneri de proiect depuse in cadrul Programului Operational Regional, aflate in contencios administrativ.  

Comitetul Director al RoSE lanseaza un apel la membrii RoSE sa sprijine acest demers si sa comunice pana la data de 25 noiembrie 2020 la vpamfil@evaluatoriasociati.ro numele, datele de contact si specialitatea (tehnic, economic, juridic) pentru a fi comunicate Tribunalului Braila in termenul stabilit.

Va asteptam pentru relatii suplimentare si cu propuneri.  

04.05.2020

RoSE in calitate de membru al Organizatiei Internationale pentru Cooperare in Evaluare -IOCE, este promotor in Romania al Campaniei  "UN DECENIU DE >>> ACTIUNE"

În septembrie 2019, Secretarul General al ONU a cerut tuturor sectoarelor societății să se mobilizeze pentru un deceniu de acțiune pe trei niveluri: acțiune globală pentru a asigura o conducere mai mare, mai multe resurse și soluții mai inteligente pentru obiectivele de dezvoltare durabilă; acțiuni locale care includ tranzițiile necesare în politicile, bugetele, instituțiile și cadrele de reglementare ale guvernelor, orașelor și autorităților locale; și acțiunea oamenilor, inclusiv a tinerilor, a societății civile, a mass-media, a sectorului privat, a sindicatelor, a mediului academic și a altor părți interesate, pentru a genera o mișcare de neoprit care împinge transformările necesare.

15.05.2019

Conform aprobarii Adunarii Generale din data de 10 aprilie 2019 Asociatia Societatea Romana a Evaluatorilor de Proiecte, Programe si Politici Publice – RoSE si-a schimbat sediul. Incepand cu luna mai 2019, noul sediu social al RoSE este situat in Bd. Stefan cel Mare, nr. 13 A, Complex CRP, Blocul Administrativ, Etaj 1, Bucuresti Sector 2. 

Va asteptam la noul nostru sediu.

Evenimente